1. Restaurant Engine (https://restaurantengine.com)

Abordeaza teme diverse de la cum sa iti construiesti un website pentru restaurantul tau (lucru cu care apropo ne ocupam si noi) pana la modul in care sa iti instruiesti angajatii sau design-ul de interor (de care stii deja ca ne ocupam). Restaurant Engine e o super sursa de inspiratie cand ramai in pana de idei legate de business-ul de zi cu zi.

  1. Restaurant Business (restaurantbusinessonline.com)

Te pune la curent cu stiri macro legate de industria restaurantelor. Studii de piata, achizitii intre francize, trend-uri pentru viitor. Tot ce ai nevoie pentru a fi la curent cu industria in care activezi. Ce ne-a placut noua cel mai mult este partea de “Essentials” unde se discuta retete noi, concepte de restaurante si design.

  1. Uncorkd (https://www.uncorkd.biz)

Tot ce iti trebuie pentru a fi la curent cu tot ce se intampla in industria bauturilor alcoolice. Cel mai important, in partea de “Resources” gasesti template-uri pentru calculul marjei pe care o practici in barul sau restaurantul tau. Tot aici gasesti si studii de caz legate de probleme in care cei de la Uncorkd s-au implicat.